Tiotips.nu


Skatteåterbäring 2014


Skatteåterbäring 2014

Den första möjliga utbetalningen av skatteåterbäringen sker ungefär vid samma tidpunkt varje år, nämligen under vecka 23. Skatteåterbäringen 2014 är inget undantag - här ser du alla de tillfällen under året när du som privatperson kan få dina skattepengar tillbaka. Tidpunkten för skatteåterbäringen hänger ihop med när skattebeskedet kommer.
 
 
 
 
Skatteåterbäring 2014 - när kommer den?

annons
 

Villkor för att få Skatteåterbäringen under juni 2014

 
Så här gör du för att få dina skattepengar tillbaka i juni:
  • Deklararera via Internet, telefon eller SMS senast den 5 maj
  • Se till att ditt bankkonto är anmält som skattekonto hos Skatteverket. Detta behöver göras endast en gång, så länge du inte ändrat bankkonto. Här hos SKV anmäler du ditt konto.
Det finns dock en risk att din deklaration blir uttagen för granskning och då kan den utbetalningen av skatteåterbäringen försenas. Slutskattebeskedet kommer per brev under vecka 24, för de som uppfyllt villkoren ovan, men du kan redan i början av juni logga in på Skatteverkets e-tjänst för att med säkerhet få veta om och när du får dina skattepengar tillbaka.
 
 

Utbetalning av skatteåterbäring i augusti, september & december

 
De allra flesta löntagare eller pensionärer som inte får återbäringen i juni kommer istället att få den i augusti. Om den inte kommer då heller, så kommer den i september eller december. Det enda säkra sättet att få reda på när du får pengarna, är att logga in på Skatteverkets e-tjänst.
 


Relaterade tips
Det finns inga relaterade tips just nu.

Sekretesspolicy

|

Om Tiotips.nu